E-Distribuție Muntenia a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.
Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul.
Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

Joi, 09.12.2021
Ștefănești de Jos, străzile Făgăraș între strada Bicaz și stația de Epurare inclusiv aceasta, Reșita, Caracal, Moreni, Lupeni, Salonta, Tg Jiu, Rozelor, Ghioceilor, Brândușelor, Viilor, Mimozelor, Narciselor, Crizantemelor, Toporași, Violetelor, Bujorului, Stufului și străzi adiacente

Vizualizare document