E-Distribuţie Muntenia a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.
Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul.
Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

Marți, 22 Iunie 2021, 09:30 – 17:30
Ștefănești de Jos, străzile : Zorilor, Tuberozelor, Stupilor, Borangicului, Fagului, Dornei, Dumbrăveni, Zmeurei, Spicului, Căprioarei, Fragilor, Grădinii, Baladei, Mioriței, Ciobănașului, Dorului, Codrului, Craiovei, Făgăraș, Paltinului, Măceșului, Castanului, Mesteacănului, Bușteni, Plopului, Salcâmului, Timișoara, Piersicului, Frasinului, Fagului, Ulmului, Arțarului, Mărului, Stejarului, Teiului, Comarnic, Govora, Câmpina, Olănești, Snagov, Brașov, Bisericii, Reșita, Bicaz, Livezeni, Cernei, Târgu Jiu, Lupeni, Moreni, Caracal, Salonta, șoseaua Ștefănești și adiacente.

Vizualizare document