Scoala cu clasele  I – VIII Nr.1,
Stefanestii de Jos, Ilfov

Scoala dateaza din anii 1959, fiind condusa in ultimii 15 ani de catre domnul director Stefan Cristian.

Elevii nostri

474 elevi, din care:
– 103 prescolari
– 217 invatamant primar
– 154 invatamant gimnazial

Dotare

Gradinita cu program normal-sectie a scolii, situata in strada Zorilor nr. 430.

Pentru a veni in sprijinul  parintilor , functioneaza in trei locatii diferite, pe raza comunei, in cladiri dotate la standarde occidentale: sali dotate cu mobilier nou, modern, televizoare, DVD-uri, spatii de joaca amenajate corespunzator. Cei peste 100 de prescolari sunt indrumati de catre 4 educatoare, ce desfasoara ,cu daruire, o paleta larga de activitati.

Invatamantul primar isi desfasoara activitatea in corpul B, soseaua Stefanesti nr 130, in 2 schimburi: 6 clase intre orele 8-12, si 2 clase a-IV-a intre 12-16, intr-o scoala moderna, dotata cu sala de sport, CDI, sub indrumarea a 8 invatatori dintre care 3 cu gradul I.

Invatamantul gimnazial se desfasoara intr-un singur schimb, intre orele 8-15, in corpul A, soseaua Stefanesti nr 147. Cele 7 clase de elevi , beneficiaza de un  cabinet de  informatica, de  un cabinet de biologie, un cabinet de istorie si un cabinet de fizica. Ei sunt invatati si indrumati de un colectiv de 14 profesori calificati, dintre care 7 cu gradul I si cu multi ani de experienta si vechime in aceasta scoala.