Ca o consecinta fireasca a construirii platformelor de beton, printr-un contract semnat astazi, 07 septembrie, intre Primaria Comunei Stefanestii de Jos si S.C. PRIMEX ACTUAL CONCEPT SRL, vor fi furnizare si instalate 10 statii de autobuz.

 

Aceste ansambluri reprezinta mobilier stradal, construit din schelet metalic, placi si foi de tabla, asamblate prin sudura, cu rezistenta impotriva vandalizarii, ancorate puternic in fundatia de beton, prin intermediul unor suruburi speciale. Fiecare dintre cele 10 constructii au banci din lemn, pe care se pot aseza un numar de 4-5 calatori. Pentru timpul noptii, statia este prevazuta cu instalatie electrica de iluminat, racordata la reteaua electrica stradala.

Finisarea anasamblului este realziata prin vopsire in trei straturi, un strat de grund si doua straturi de vopsea. Partile din lemn sunt tratate cu trei straturi de protectie impotriva umiditatii, insectelor, ciupercilor xilofoge si a razeor UV.

 

Dimensiunile statiilor sunt:

–                 Inaltimea constructiei (mm) – 2780 mm

–                 Latimea – 3000 mm / 5000 m

–                 Adancimea – 2630 mm

–                 Dimensiunile placi de fixare in fundatie – 1250 x 250 mm

–                 Masa (kg) – 480

“Statiile” indeplinesc rolul de adapost pentru calatori in timpul asteptarii in statie a mijlocului de transport in comun.

 

Ne dorim sa va deplasati in conditii civilizate!